About

Over ons

Wij Brengen Jouw Bedrijf Naar Het Volgende Level

Welkom bij Pietarz Digital Marketing. Wij begrijpen de frustratie van een prachtige website die niet de gewenste verkoopresultaten oplevert. Net als jij hebben wij dit ervaren. We bieden aan om jou te helpen met onze bewezen BluePrint. Bij ons team staat jouw succes centraal!

demo-attachment-288-Polygon-achievement-right
demo-attachment-183-Polygon-hero-left
demo-attachment-184-Polygon-hero-right
about
demo-attachment-288-Polygon-achievement-right
demo-attachment-288-Polygon-achievement-right
0
Happy Customer
0 %
Success
+ 0
Jaar Ervaring

Ons team

Our Executive Team

Paul Rozendal

Paul Rozendal

Solution Consultant
moi

Roy Pieters

Founder
kate-edit

Kate Pieters

Account Manager
rubina (4)

Rubina

Web Developer

How we do it?

Als individu, team en organisatie delen we vier kernwaarden: Persoonlijk, Duidelijk, Eerlijk en Betrouwbaar. Deze waarden zijn kenmerkend voor ons merk en de cultuur van Pietarz. We zullen er alles aan doen om onze werkrelatie te waarborgen.

We combineren digitale innovatie met een persoonlijke touch. U kunt rekenen op vaste contactpersonen en korte lijnen. Onze specialisten zijn zeven dagen per week beschikbaar per e-mail van 10.00 tot 16.00 uur.

We zullen altijd streven naar het leveren van meer waarde dan de prijs die u betaalt en zullen nauwkeurig communiceren over de uren die we aan elke stap van het proces besteden, zodat u volledig inzicht krijgt.

We zullen altijd streven naar het leveren van meer waarde dan de prijs die u betaalt en zullen nauwgezet communiceren over de uren die we aan elke stap van het proces besteden, zodat u volledig inzicht krijgt.

Betrouwbaarheid voor onze klanten is onze hoogste prioriteit. Pietarz is een bedrijf dat een 100% geld-terug-garantie biedt als u niet tevreden bent met het eindresultaat.